Un cop hagis accedit amb el teu usuari i contrasenya, podràs visitar el teu perfil a la part superior esquerra de la pantalla, fent clic a l’àrea de la foto. Allà hi trobaràs la informació referent al teu compte:

• Comprovar el teu nom d’usuari i l’email de registre (aquest és l'email al qual rebràs les comunicacions del portal en endavant).
  • Personalitzar el color de la capçalera i escollir l’idioma.